Zoeken

Verzenden & Retourneren

Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur? Dan verzenden wij het dezelfde dag nog!

Tenzij anders vermeld onder het te bestellen product.

Gratis verzendkosten in NL voor alle bestellingen

Gratis verzendkosten in BE voor alle bestellingen boven de € 74,95

Gratis verzendkosten in EU voor alle bestellingen boven de €99,95

Voor bestellingen onder dit limiet biedt Straque Clothing een aantal opties namelijk; 

  • Thuis bezorgen in België, hiervoor wordt 4,95 euro aan verzendkosten in rekening gebracht
  • Thuis bezorgen in andere Europese landen, hiervoor wordt 8,95 euro aan verzendkosten in rekening gebracht

Je bestelling wordt direct verzonden vanuit ons magazijn in Weert. Binnen Nederland bezord DHL de bestellingen. Voor bestellingen buiten Nederland gaat dit via DPD. Per e-mail ontvangt onze klanten een track & trace nummer om zodanig hun bestelling te kunnen volgen. Voer je track & trace nummer op de website van DHL of DPD om je bestelling te volgen.

DHL bezorgd de bestellingen op maandag t/m zaterdag tot 21.30 uur. Mocht je niet thuis zijn dan laat de DHL medewerker een briefje achter in je brievenbus. DHL heeft in totaal twee afleverpogingen om je bestelling te bezorgen.

Retourneren en Ruilen

Bestellingen retourneren of ruilen:

Je hebt 14 dagen de tijd om te beslissen of je jouw bestelde item(s) wilt houden. Indien je nog niet helemaal tevreden bent zijn er twee opties:

- Ruilen of Retourneren

Het ruilen of retourneren van je bestelling is heel eenvoudig. In beide gevallen vragen we je om het bijgevoegde retourformulier volledig in te vullen. Mocht je die niet meer hebben dan kun je het formulier via deze link downloaden. Dit helpt ons om het retourproces zo snel mogelijk af te handelen. Vergeet niet je IBAN nummer in te vullen bij omruiling gezien we deze gebruiken om de gemaakte kosten voor omruiling eenmalig te vergoeden. De kosten voor het retourneren van producten komen voor eigen rekening. Stornering van de aangekochte producten wordt automatisch via ons platform in gang gezet en verwerkt binnen 3 werkdagen.

Wanneer je retour aan allen eisen voldoet, kan je het pakketje terug sturen naar:

Straque Clothing
Batavierenstraat 1
6004 BR Weert
Nederland

Voor terugbetaling is het van belang dat je het product altijd ongedragen terugstuurt in de originele staat met bijbehorende labels en dergelijke (voor zover redelijkerwijs mogelijk is). Je mag de producten uiteraard wel passen.

Geld terug? Wij betalen je het volledige aankoopbedrag, uiterlijk binnen 3 dagen nadat we de producten en het retourformulier in goede orde hebben ontvangen, terug.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen. Indien je er van verzekerd wilt zijn dat we het retour in goede staat ontvangen verzoeken we om het pakket verzekerd te retourneren. Mocht er onderweg iets met het pakket gebeuren dan zal de bezorgdienst hiervoor aansprakelijk zijn. Mocht je slechts een deel van je bestelling retourneren, dan blijven de verzendkosten voor eigen rekening.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen 14 dagen zonder opgave van reden uit het contract te stappen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, fysiek het goed ontvangt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons door middel van een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte brengen dat de overeenkomst zal worden herroepen. Je kunt het modelformulier voor herroeping gebruiken, maar je bent hiertoe niet verplicht. Om aan de herroepingstermijn te voldoen, volstaat het om jouw mededeling met betrekking tot jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de annulering

Als je het contract intrekt, ontvang je alle betalingen die je tot dat moment hebt gedaan, inclusief bezorgkosten (met uitzondering van eventuele extra kosten die het gevolg zijn van jouw keuze voor een andere bezorgmethode dan de goedkoopste standaardlevering die wij aanbieden). in elk geval niet later dan 14 dagen nadat wij zijn geïnformeerd over jouw beslissing om terug te treden uit het contract, van ons terug. Als je slechts een deel van jouw bestelling retourneert, worden de verzendkosten niet terugbetaald. Wij betalen je terug met dezelfde betaalmethode waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anders bent overeengekomen; in elk geval worden dergelijke kosten niet aan jou in rekening gebracht. We kunnen wachten met terugbetaling tot we de goederen terug hebben ontvangen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt geretourneerd, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet. Je moet de goederen onverwijld retourneren of aan ons overhandigen, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je ons op de hoogte brengt van de beslissing om de overeenkomst te annuleren. Je bent op tijd als je de goederen retourneert voordat de periode van 14 dagen is verstreken. De directe kosten voor het terugzenden van de goederen zijn voor jouw rekening. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, die verder gaat dan nodig is om de aard, kenmerken en werking van de goederen te bepalen.

Retouradres:

Straque Clothing
Batavierenstraat 1
6004 BR Weert
Nederland

Samenwerken met ons?

Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vergeet hieronder niet om je gebruikersnaam van de bovenstaande sociale platformen te vermelden.

Search